tisdag 10 maj 2011

Hualigen vad tiden springer iväg...

...idag är det redan tisdag. Det är ju iofs skönt för då är det snart helg igen.

Helgen som var bestod av städning. Dock inte hemma vilket verkligen skulle behövas utan på klubbens städdag på lördagen. Som vanligt var vi ca 10 personer och de flesta var "de gamla vanliga" men någon ny var med och hade trevligt med oss. Efter städningen grillade vi hamburgare och avnjöt dem i solen.

Tiffy och Rudolf fick mestadels sitta uppbundna i bänkarna och kolla läget så dem gick det ingen nöd på. Lite träning hann vi också med. När vi kom hem vilade vi lite och sen gick vi ut på prommenad. På kvällen var det två slagna hjältar som sov ikapp med Gibson som varit iväg med Danne och kollat på jaktprov.

Vill passa på att gratulera Thomas och Quling som var så duktiga så att de fick ett 1:a pris på sin första start.

På söndagen var det städdag hemma i området. Vi har bott där i drygt 5 år och har tidigare alltid varit uppbokade på de städdagar som varit (2 per år) men i söndags var vi med. Inget ont som inte har något gott med sig brukar man ju säga...vi blev av med alla våra kattskallar. Vi har verkligen undrat vad vi ska göra med dem men nu är det problemet löst. Efter städningen bjöds det på grillad korv som tack för hjälpen.

Efter städningen fick hundarna komma ut på en sväng och så tränade vi lite hemma innan det bar av till A & M på mumsig söndagsmiddag i solen.

Igår blev det lite träning hemma. Med Tiffy provade jag alla moment (utom hopp) i lkl 1 och det går över förväntan. Dock är det långt kvar till tävlingsstart men det artar sig. Det är bara att hoppas att det håller i sig när vi sätter ihop fler och fler moment. Rudolf fick köra ett par apporteringar som gick såååå bra. För en gång skull slutade jag när det gick som bäst. Körde även lite fritt följ som gick bättre och bättre.

Ikväll är det träning med träningsgruppen och det verkar som att vi faktiskt blir några stycken. KUL!

Kram

3 kommentarer:

A-K sa...

Snart dags att ses igen va?Nån helg så man kanske kan lyxa till det med lite hundträning grillning ute hos er?Hjälpa varann?Måste komma igång med lydnadsträningen nu tänkte jag...Vart lite sådär med motivation och ork i höst och vinter. Nisse är numera mestadels kakhund-vilket han trivs görbra med =o)

höres!kram AK,Erik och alal djuren

Anonym sa...

kattskallar?

Camilla R sa...

Va´ då "kattskallar"!? Vad är det? Skynda dig att berätta. Hörrö du så långt är det inte kvar tills ni kan tävla, det gick ju fin fint igår. / Kram Camilla R