fredag 8 februari 2008

Veterinären

Idag har Rudolf varit och fått sin 12 veckors vaccination. Han stod och mumsade på godis och märkte ingenting. Såklart charmade han dem på kliniken...någon som inte skulle bli charmad av det lilla monstret, Dr. Jekyll och Mr. Hyde? :-)


Innan vi åkte till veterinären var vi ute på åkern och i skogen. Man märker väldigt tydligt på honom att han inte varit i skogen så många gånger. Han håller sig väldigt nära men när vi kommer ut på åkern då drar han iväg så fort hans korta ben bär honom. Som tur är kommer han på en gång när man börjar springa åt andra hållet.


På eftermiddagen var vi in till Nynäs och gick lite nere vid vattnet. Rudolf har ju träffat en hel del människor redan och gillar dem men jag märkte att han tycker det är lite läskigt med människor som promenerar. Dem han har träffat på har ju stått stilla och på huk. Det känns faktiskt rätt skönt att han är lite mer tillbakadragen än vad Gibson är.

När vi nu kom in på Gibson så har husse och han varit ute och cyklat lite idag. Husse har införskaffat en springer så nu ska det bli motion av. Jag hoppas och tror att Gibson kommer bli mer "will to please" när han nu kommer få mer motion. Om inte så kommer han åtminstone få bättre kondis och det är ju aldrig fel.


Tänk vad härligt om det vore sommar eller åtminstone vår snart. Bifogar några härliga bilder som man kan drömma sig bort till.


Sommar hos mormor i Hallviken


Det är här jag (matte) har tillbringat alla lov när man fortfarande gick i skolan.En kopparödla jag hittade i skogen


En fantastisk bild från UtöKanske en bild för Skärgårdscupen? Läs mer på http://www.nynasbk.com/.Och avslutningsvis en sensommarbild från vår trädgård. Gärdsgården har Danne byggt.

Inga kommentarer: