fredag 15 februari 2008

Aj, aj, aj...dåligt samvete igen

Nu har åter en jobbvecka passerat och det är äntligen fredag. För min del har veckan gått otroligt fort. Kan kanske ha att göra med att jag var på jobbet måndag och fredag medan jag tisdag-torsdag satt i möte på annat ställe. Jag har varit jättetrött på kvällarna och inte haft någon ork att blogga men bättre sent än aldrig. (ja, jag har dåligt samvete...)

Som ni vet var Rudolf med mig på jobbet i måndags och han skötte sig exemplariskt. Idag var han med mig på jobbet igen och nu förstår mina kollegor varför vi tycker att han är ett monster. Nu vet de att jag inte bara hittar på. :-) Nåväl, efter att han röjt runt ca 1 timme så sansade han sig och blev exemplarisk igen.
Danne var och besiktade bilen imorse. Det var massor med saker som vi måste åtgärda...tänk om man kunde vinna massor med pengar!!!

I mitten på veckan var Danne och Rudolf ute på åkern. Den är väldigt gropig och Rudolf sprang ner i en grop så att frambenen vek sig. Han skrek en hel del och kunde inte stödja på benen utan Danne fick bära hem honom. Efter att han sovit så gick han på benen igen så det verkar som att det inte var så farligt. Han kanske blev mest rädd.

Idag har han allafall röjt runt som bara den ute i den lilla snö som finns och inne. Efter det blev han trött och somnade i mattes säng. Jag undrar var jag ska sova för det går ju inte att flytta en sån liten sötnos. Jag kanske sparkar ut Danne och sover på hans sida. :-)

Förra helgen var vi i skogen och jag fångade detta på bild. Är det måntro en ny flygplansmodell?
Sov gott!

1 kommentar:

Anette sa...

Hej.
Kul att läsa om er igen.
Undrade just varför ni inte skrivit.
Hoppas att ni får en skön och trevlig helg.
Glöm inte bort att filma Rudolf nu när han är liten.
Jag har varit och köpt mig en filmkamera så nu ska här filmas.
Hoppas att vi ses snart igen.
Kramiz