fredag 22 februari 2008

Våren i antågande?

Vad lätt det är att antalet foton springer iväg när man har digitalkamera. Idag var jag och Rudolf ute på baksidan i ca 15 minuter och under den tiden han jag knäppa 180 kort...helt vansinnit. Det är så skönt för det är ju bara att radera de som inte är bra. Det var ju så himla härligt väder också. Synd bara att det blåste så mycket...Rudolf undrade lite vad det var. Här ser ni hur mycket det faktiskt blåste tidsvis.

Gibson har nu börjat lära Rudolf dumheter. Bla har jag fler gånger ertappat dem med att ligga i jordgubbslandet. Det får man INTE göra men det struntar Rudolf blankt i. Idag fick jag allafall ett bildbevis.

När vi hämtad Gibson på dagis idag åkte jag till klubben och så släppte jag dem på vår "rastnings väg". De sprang som dårar...Gibson först och Rudlf efter. Tränade lite inkallningar och gömde mig en gång. Det tog lite tid innan de kom tillbaka men OJ vad bra att de faktiskt kom. :-) Efter det åkte vi och handlade och på affären träffade jag Pia. Vi hade en lång trevlig (allafall tyckte jag det) pratstund. Jag och Rudolf ska ju gå valpkurs för henne men tyvärr börjar den inte förrän i mitten av april. :-(När vi kom hem fick killarna mat och så fick de leka av sig lite på baksidan. Jag vet inte vad som tog musten ur dem men de somnade ca 20.00 och har nästan sovit sedan dess. Jag hoppas att Rudolf inte vaknar alltför tidigt imorgon bitti.

Imorgon ska jag ta en sväng bakom bommarna så de får springa av sig innan jag träffar Ellen och ska frosta av frysen på klubben. Våren närmar sig så det är bäst att vi fixar iordning allt i köket redan nu.

Sov så gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

HA det där med att de "gamla" lär de unga dumheter det känner jag alltför väl igen, Olle har just lärt Diva var alla små hål in under verandorna finns detta är väldigt bra att veta när man jagar stackars Lilleman..
Du tar alltid så fina bilder. Bilden "bäst att springa för livet" slår nog alla rekord/KM