fredag 1 juli 2011

Redan 1 juli



Om någon har missat det så är det den 1 juli idag. Det är helt galet vad tiden går fort! För många börjar semestern på måndag (eller har redan börjat) men jag jobbar tre veckor till innan det är min tur.

Sedan senaste inlägget har en midsommar passerat. För en gångs skull stannade vi hemma och åkte inte norr ut. Det var väldigt skönt att inte behöva jäkta på de lediga dagarna.


Midsommarafton tillbringade vi hos Anette och Magnus där vi efter hundbad (där vi lyckades få Tiffy att simma en gång) startade med lunch. Vi hade som en uppgift att ta med färskpotatis och på morgonen gick vi ut till vårt land för att ta upp några men det fanns inga där så det blev till att handla dem på affären. Till lunch åt vi sill, potatis, matjesilltårta, västerbottenpaj och avslutade med jordgubbstårta.

Tiden går fort när man har roligt så efter massa med snack och kubb var det dags för middag som blev grillat med färsk potatissallad och till dessert creme brulee med marinerade jordgubbar. Senare på kvällen blev det aktivering i form av Wii (bowling och frisbeegolf) där Danne förlorade.  :-)

På midsommardagen åkte jag och Tiffy till Oxelösund för att valla. Till vår hjälp hade vi bästa uppfödaren Gunnar. Dagen till ära var även Tiffys syster Kate där samt Cash (med tillhörande ägare).


Vallningen gick väldigt bra och jag började lära in kommandon höger och vänster.Nu behöver vi bara ta oss i kragen och valla lite oftare för att det ska sätta sig. Har även fått tips om hur vi kan träna in höger och vänster hemmavid.

Kvällen tillbringades hemma i soffan medan andra var i Nynäs på reggae-festival.

Söndagen bestod av lite träning (både lydnad och agility) samt skärgårdscupsmöte.

Veckan som gått har bestått av varierande aktiviteter.
Måndag - kakbak till skärgårdscupen
Tisdag - kakbak till skärgårdscupen

Onsdag - fixa på klubben samt agilityträning som gick otroligt bra
Torsdag - joggingtur för mig, Tiffy och Rudolf, fix hemma
Fredag - inhandling på Systembolaget inför festen på lördag kväll och slutfix

Helgen kommer bestå av skärgårdscupen så det blir nog en rätt lugn helg för våra egna hundar.

Kram

Inga kommentarer: