tisdag 5 juli 2011

Avklarad Skärgårdscup och rivstart på veckan

Så var 2011 års Skärgårdscup avklarad. Förberedelserna har gått bra och även cupen gick bra men några små förändringar behövs göras inför nästa år.

Den sedvanliga festen hölls på lördagskvällen och när vi fixar med det sista så landar denna på appellplanen. Ut kommer två killar som var hungriga och tänkte att de kanske kunde hitta något att äta...och äta fick de innan de satte sig i helikoptern och åkte igen.


Festen startade med mingel runt 18 och sen blev det spett med potatissallad och bröd innan lekarna tog över. Vid 21 började de inhyrda trubadurerna spela och de blev bättre och bättre för varje set de spelade. Tack till er alla som förgyllde festen!

Skärgårdscupen vanns av Tage och Si-Si som båda dagarna lyckades skrapa ihop 198 poäng (av 200 möjliga). En fantastisk prestation tillsammans med många andra.

Måndagen rivstartade jag mitt "nya liv" som ska pågå i tre veckor. Det är alltså de veckor jag har kvar att jobba innan semestern. Igår blev det en sväng till gymmet och sen en joggingtur med Tiffy och Rudolf.

Vi önskar alla er som är lediga en härlig semester!

Kram

Inga kommentarer: