torsdag 7 april 2011

Avbockning efter halva veckan

Måndag: Styrelsemöte - Check
Tog en promenad till klubben med Tiffy och Rudolf. Danne hade redan åkt dit med Gibson då de skulle ha kurs. Under mötet låg hundarna mestadels och vilade och skötte sig riktigt bra.

Tisdag: Bajsplockning i trädgården, bad av hundar, städa - Check
Det som göms i snö kommer upp i tö...oj så sant det uttrycket är. Nu när nästan all snö är borta ser man allt bajs som man har missat att plocka upp i trädgården under vintern. Inte roligt att göra men ett måste.

Badet av Rudolf och Tiffy gick över förväntan. Ingen av dem gillar att bli badade men stod helt stilla. Tiffy låter väldigt missnöjd när hon badas men jag tror hon tyckte det var lite skönt att bli masserad så hon var tyst nästan hela tiden.

Efter badet satte vi igång med städningen. Har man bara fokus så går det ganska fort faktiskt. En sak som vi alltid säger när vi har städat är att vi inte ska lämna massa grejer framme överallt. Vi får se hur länge det håller den här gången.

Onsdag: Medlemsmöte - Check
Igår var det så dags för årets första medlemsmöte. Det kom hela 28 medlemmar som det var kul att träffa då vi inte träffat dem under vintern. Detta medlemsmöte var det första med ny Ordförande och med mig som sekreterare. Snabbt avklarat var det också.

Nu återstår resten av veckan.

Kram

Inga kommentarer: