onsdag 30 november 2011

Lördag 26/11

Idag stod spår på schemat. Träningsgruppen träffades i den "fina" spårskogen i Sorunda och de som kom idag var jag, Danne, Åsa F och Sandra. Som vanligt bytte vi spår så jag gick ett spår till Spike, Danne till Tiffy, Åsa till Rudolf och Sandra till Aivan.

Tiffys spår var inte så långt då hon spårat väldigt dåligt. Idag var den "gamla" spår-Tiffy tillbaka dvs, nosen i backen hela tiden. Det var kul att se att hon valde rätt spår trots att hon fick vittring av det jag lagt till Spike. Duktig tjej!

Rudolf har de senaste månaderna spårat fantastiskt bra och började så även idag men sen tog det stopp. Jag vet inte vad som gick fel. Det resulterade i att vi startade om och då med Åsa i följeslag. Denna gång spårade han bra och tog sig över stigar och löste klurigheter som Åsa gjort i spåret. Åsa tycker dock att det verkar som han byter spår om det tar stopp i linan så det ska vi kolla upp och träna på.

Danne och Gibson tog bara en skogsprommenad eftersom de för tillfället spårar mot viltspårschampionatet där de bara har ett 1:a pris kvar innan Gibson blir champion. Grattis till de två 1:a priser de redan har!

På eftermiddagen försvann Danne och Gibson på fågeljakt och vi andra eftermiddagsmyste och tog en härlig prommendad som ju blev mörk alldeles för tidigt.

/Monica

Inga kommentarer: