torsdag 18 november 2010

Födelsedagsträning

Ikväll var vi och tränade tillsammans med Camilla och Orkan. Först ut var Rudolf som var heltaggad. Vi började med ett par bra apporteringar (trä). Fortsatte med en halvtung apport och avslutade med metallen. Det gick helt ok. Efter detta fick Camilla kommendera oss i fritt följ. Idag var Rudolf väldigt het. Han lät mycket, plogade och satte sig ofta snett. Detta är något helt nytt då han brukar gå hur bra som helst. Jag gissar att en liten del av detta var köttbullarna och kanske lite kyla. vi har inte tränat så mycket den sista tiden så det är väl dags att sätta igång nu så att vi är på topp till våren.
Danne och Tiffy tränade på inkallning (där hon tjuvade ett par gånger). Vissa av ingångarna hoppar hon på honom så det måste tränas bort. Även de blev kommenderade av Camilla men då linförighet. Tiffy går bra på raksträckorna men svängarna är hon dålig på. Det kanske inte är så konstigt eftersom vi inte tränat så mycket på det. Med lite träning kommer det bli finfint. Avslutningsvis fick hon hoppa över hinder och det tycker hon är såååå roligt.
Sist ut var Camilla och Orkan. Även Orkan var helt sjövild idag och visste inte riktigt hur han skulle göra för att släppa ut energin. Efter några olika moment var han nog lite nöjd allafall om än inte helt. Självklart fikade vi innan vi skildes åt.
När vi kom hem gjorde jag födelsedagstårta åt Rudolf som delades med Gibson och Tiffy.
Det är jobbigt att inte få smaka när man vill...
ÄNTLIGEN...

3 kommentarer:

carina sa...

HÄRLIGA BILDER!

Camilla R sa...

Så gullig Rudolf är där han sitter och vääääntar på att få ta sin tårtbit! Gulleponken! Ha en Härlig Helg! / kram från Camilla R och en nytvättad Orkan

Mimmi sa...

Härliga foton på födelsedagsvovven ;)
När jag läser att Rudolf är så taggad, så undrar jag ju med fasa hur Akka kommer vara den dan vi kommer ut å kan träna igen ;-)
Ha det bra Mimmi och Akela