måndag 29 juni 2009

Premiärdopp

Japp, igår morse tog jag premiärdoppet. Det var verkligen jätteskönt i vattnet. För första gången var Rudolf ute och simmade på riktigt och inte bara för att hämta in något som jag kastat. Han verkade tycka det var jättemysigt. Gibson däremot är en riktig badkruka som vi egentligen verkligen skulle behöva simträna mer. Efter den stärkta simturen tog jag en sväng till Bauhaus för att köpa skruv, färg och mer blomjord. Danne och Jimmy håller ju på att bygga ett nytt förråd till oss så det vore dumt om skruvarna sinade. Färgen vi tänkt oss funkade inte så vi får beställa färg i veckan istället. Som tur var hade vi lite färg kvar sedan tidigare så jag började måla och hann en hel vägg innan den tog slut. På eftermiddagen var jag upp till klubben. Micke, Åsa och Nonne skulle träna inför cupen så jag åkte på att vara domare. För att de skulle få in känslan fick de 10:or på allt! Även jag och Rudolf blev kommenderade och då hela 2:an. Det gick ok med tanke på vädret och att vi inte tränat jättemycket. Rutan är såklart ett litet problem eftersom han ibland gör det jättebra och ibland inte alls verkar veta vad jag vill. Det blir en nöt att knäcka till tävlingen. På kvällen blev det en enkel middag med Helene och Jimmy. Ikväll var jag upp till klubben och skulle hjälpa till att plantera blommor men det var redan klart när jag kom så jag tränade lite istället. Rudolf och Mini fick ligga en platsliggning. Det gick ganska bra. Marie sa att R hade pipit ett par gånger men han är aldrig på väg upp. Så länge han ligger kvar är jag jätteglad. Vi körde även inkallning med ställande och vilka BRA ställanden han gör! Tränade även hopp och apportering. Det gick helt ok. Ett av hoppen var en 10. Apporteringen försöker jag få upp farten på och nu börjar det arta sig, åtminstone ut. Såklkart tränade vi även på rutan. Helen hjälpte mig flytta den efter varje skick och det första skicket var jättebra men sen blev det sämre och sämre. Idag hade jag kattmat i och det verkar inte vara det optimala för Rudolf. Jag får försöka med något nytt igen. Ska nog gå tillbaka till bollen kanske. Nu ska jag slänga mig i soffan och slökolla på tv. M&R PS. Idag var första dagen i den nya lokalen på jobbet. Lokalen är fin men resvägen har blivit 1,5 timme enkel alltså 3 timmar per dag som man skulle kunna göra roligare saker på.

1 kommentar:

Mimmi sa...

Hej hopp, ja vi har det jätteskönt här vi bara latar oss och går i skogen, lite i varmaste laget är det ju men men det går väll snart över.
Skrattade åt Rudofs ryck mot hålslaget, och kan tala om att Akela hade ett liknande på dammsugaren här nere, kan man skylla på värmeslag?
Om jag kommer med på MH så är det den 11/7
Ha det bra nu
Mimmi & Akela