måndag 23 juni 2008

Fredag, lördag och halt Rudolf

Fredag

Så är då midsommarhelgen överstökad. På midsommaraftonen var vi ute på en promenad med killarna. Det var ju så härligt väder...till en början...och slut.

På kvällen var vi i goda vänners lag på Ekerö.
*********************************************************

Lördag

Vi tog chansen att sova lite längre (jag till 7 och Danne till 10). Oftast så vaknar ju Rudolf vid 5-tiden så det var lyxigt att han sov " länge". Vi åt frukost och begav oss sedan ut på promenad. Det största skälet var att Danne skulle prova några nya grejer med kameran.

När vi gick var det strålande sol med lagom vind men efter ett tag kom regnet och så kom såklart haglet. Efter regn kommer sol så vi gick till sjön för att bada killarna.






Efter detta skulle Danne till klubben och träna rutan mm med Gibson. På klubben var det lite folk men vad gör väl det...planen är stor. Även här råkade vi ut för lite regn men vi gick in i klubbstugan och umgicks lite med de andra som var där (Sonja, Stefan, Helene, Jimmy och Caroline) medan regnet drog förbi.

Danne tog några foton på Gibson när han hoppar.


Efter en aktiv förmiddag åkte vi hem igen. På vägen hem såg vi den här snygga fasanen.




Eftersom jag hade glömt lämna bröd och pålägg på klubben (inför söndagen) åkte vi upp vid 23-tiden. På åkern innan klubben var det massor (och då menar jag massor) med vildsvin. Vi såg åtminstone 10 mörka + kultingar. Det var häftigt att se så många samtidigt. Jag vet ju att de flesta inte gillar dem men jag är ändå lite faschinerad.
*********************************************************
Halt Rudolf
I lördags tycktes vi se att Rudolf haltade lite. Han haltar endast när han travar och verkar inte ha ont eller besväras av det. Känns ändå som att det är bäst att kolla en gång för mycket så imorgon em bär det av till veterinären. På dagen kommer han vara med mig på jobbet så vi får se hur det går. Ni kommer väl ihåg hur det gick förra gången?

Inga kommentarer: