söndag 6 januari 2013

Agility dag 2

Tävlingen dag 2 började med det individuella agilityloppet. Vi gjorde vårt bästa lopp någonsin men tyvärr klantade jag till det så hon tog ett av de sista hindren från fel håll. Därav diskade vi oss.

Det är ofta folk kommer fram och berättar att det ser så fint ut, att Tiffy är så följsam och att om alla aussisar var som hon skulle de kunna tänka sig en. Tänk när vi får allt att klaffa, då kan vi bli farliga. :-)

Nästa lopp var lagagilityloppet och här slog vi till med ett nollat lopp men inte alls lika bra som det första. Sista loppet var laghopp med en riktigt klurig början där alla befann sig 6 av de 8 minuterna på banvandringen. Själv visste jag inte hur jag skulle göra utan hoppades att det skulle gå bra när det var vår tur.

Det var många som diskade sig där men vi lyckades väldigt bra och gjorde ett bra lopp tills även vi diskade oss (på ett ställe där många andra också gjorde det.

Jag är otroligt nöjd över hur bra vi skött oss under de två dagarna och med lite träning kommer det bli väldigt bra när säsongen väl drar igång på riktigt.


/Monica

Inga kommentarer: