lördag 25 februari 2012

Saga del 2 och annat

Första veckan med Saga här hemma har nu gått och det har gått bra. Nu har alla hundarna busat med henne och det känns som att hon lugnat ner sig lite med sitt attackerande av huvuden. När de andra hundarna tycker att det blir för mycket säger de ifrån på ett bra sätt och oftast lyssnar Saga till det.

Rudolfs tass läker fint men än är det några dagar kvar med bandagering innan Åsa ska hjälpa oss ta bort stygnen.

Igår fick vi en demonstration av den fantastiska dammsugaren/maskinen Kirby. Jag har hört talas om den men för Danne var det en helt ny upplevelse. Det visade sig att även om man tror att man har välstädat hemma så suger vår dammsugare inte upp allt grus utan det finns massor kvar. Som ett test fick vi dammsuga en bit av en matta med vår dammsugare tills vi tyckte att den inte kan bli renare. På samma ställe rengjorde hon sen med Kirbyn och jisses så mycket smuts det var kvar.

Någon gång i framtiden kommer vi skaffa denna fantastiska maskin men vi måste allt spara ihop lite pengar först. Demonstrationen var allafall gratis och vi har gett dem namn på 25 personer som kommer få samma erbjudande. Vårt tips till er är att tacka JA då de gratis kommer rengöra något som ni själva bestämmer. Vi fick vår soffa rengjord och även de få mattor vi har. Ett plus till det dyra priset är att det är livstids garanti på den.

Idag blir det lite vallning för Tiffy och en kort promenad med Rudolf. Danne har varit ute med Saga i skogen och det hade gått bra.

Ha en bra helg!

/Monica och gänget

2 kommentarer:

Camilla R sa...

Åh, så kul att få läsa så många nya inlägg här! Ja, du ju äldre jag blir desto mer blödig blir jag, så jag hade nog också fällt en tår vi djursjukhuset...
Ha det nu så bra! / Kram Camilla R

Anonym sa...

Hej hopp i stugan. Ni tränar på som vanligt ser jag:-) Snart är det isfritt i min hage och då kan man börja valla igen.Ha en riktigt bra arbetsvecka då går det oftast fortast och så är det snart helg igen
Kram Anette