tisdag 13 december 2011

Spår, julknytis och mässan

I lördags träffades jag och Åsa för att snabbspåra. Åsa gick ett spår till Rudolf och jag gick ett till Aivan och ett till Tiffy. Både Rudolf och Tiffy spårade jättebra!

Vi var klara redan kl. 10.40 så då passade vi på att ta en härlig skogstur med hundarna där Rudolf och Aivan fick vara lösa och busa. Det gick hur bra som helst trots Tiffy som löpte. De roliga var att Aivan var mest intresserad av Gibson men han brydde sig inte alls om det. Efter prommisen var det bara att hasta hemåt och fixa iordning det sista innan spårgruppen skulle komma på julknytis hos oss.

Vi hade en jätte trevlig kväll med massor av GOD julmat. Dessvärre blev det inte så många kort tagna men nedan är några allafall.


Nonne och Anders


Teodor och Norton


Nästan alla


Julius med på ett hörn

Stort tack till er alla för en rolig kväll som avslutades i bra tid så att vi hann sova fem timmar innan vi skulle upp för att åka till mässan.

På mässan var det som vanligt, mycket folk och utställare. Det enda vi tänkt kolla på/handla var en bädd till bilen och det hittade vi. I övrigt tittade vi lite på Heelwork to Music där vi såg både dåliga och bra ekipage, kollade vi lite på lydnaden och pratade lite med såna vi stötte på. Vid 14-tiden var vi nöjda och trötta.

Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Julfesten var KANON! Jag snodde några bilder från din sida, så du vet och slipper skicka dem på mail. Tack vännen! / Kram Camilla R