onsdag 4 november 2009

Tiden räcker inte till...

...för att uppdatera bloggen så ofta som jag vill så här kommer en kort sammanfattning. I veckan har Tiffy: * Fått sin 12 veckors vaccination så nu är det bara att socialisera henne med andra hundar * Lyckats göra illa vänster framben och därefter haltat * Lyckats göra illa höger framben och därefter haltat * Kommit på att kattbajs är jättegott * Fått jättelånga bakben Jag har börjat träna lite klicker med henne men jag är nog för okonsekvent egentligen. Hon erbjuder allafall sitt, ligg och puss för att få en liten godbit. Något jag måste börja träna är att hon ska komma med saker till mig för hon har ett väldigt stort ägandebegär. Rudolf och jag har börjat träna dirigering, inkallning med ställande och läggande samt stegförflyttningar. Resultatet är ojämt men vi har ju precis börjat. Danne och Gibson har börjat träna lite vittrning och Gibson är så duktig! Kram på er alla!

1 kommentar:

Ann-Kristiina sa...

Haha vad söta dom va både Rudolf och syrran!
Höär hinns det inte med så mycket mer än cykelrastning och långpromenader nu när vi rustar lägenheten-det är därför vi inte kommit iväg heller.Jag tapitsera köket själv i helgen-vart så jäkla snyggt!!
Har börjat se mig om efter hane åt Strumpan också-men måste ju komma igång ordentligt med vallningen först också...

Vi måste ju säga hej om ni kommer ner under jul och tittar på Jonas+familjs hus också!Vi är i Sunne under julen men jag måste jobba några av mellandagarna i Örebro....vi höres!kram