tisdag 10 november 2009

Träffa syrran

I söndags var vi till Haninge för att kolla när Rudolfs syster med matte skulle tävla lkl 1. Det gick inte så bra så de bröt efter några moment. Husse stod alldeles för nära för att Akela skulle kunna koncentrera sig ordentligt.
Efter tävlingen tog vi lite foton.
**************************************************************
Igår var det lydnadsträning med spårgruppen. Alla utom Thomas, Ann-Sophie och Håkan kom. Platsliggning var det första som hände men den avstod jag och Rudolf. Efter det tränade vi en och en medan de andra kollade och kom med tips.
Danne och Gibson tränade hopp apport, metallapport och fritt följ. Deras fria följ är väldigt bra men såklart finns det några små saker att träna på. Tex helt om som kan bli bättre och även sidoförflyttningarna.
I båda apporteringarna kan greppandet bli mycket bättre och så måste Danne få Gibson att inte vilja springa iväg med träapporten.
Rudolf fick träna mycket liggande medan de andra tränade och han var JÄTTEDUKTIG! Vi tränade även lite apportering (där jag måste få bort att han tjuvar) och ett par skick till rutan.
Även Tiffy fick komma ut på appellplanen för första gången vilket inte hon tyckte var något konstigt.
Efter lite träning ikväll (fjärr för Rudolf och sitt och ligg för Tiffy) så ligger vi i soffan och myser medan Danne och Gibson är på klubben och tränar.
Kram

3 kommentarer:

Ann-Kristiina sa...

Vad duktiga ni är som vanligt!Här hinns det inte med så mycket hundträning just nu-bara cyckelrastning och långpromenader.Vi håller ju på och rustar lägenheten-Jag tapitserade köket alldeles själv i helgen-och UJ vad bra det blev!! =o) Har börjat kolla lite efter hanhund åt Strumpan nu-men först måste vi ju komma igång med vallningen ordentligt...

carina sa...

Ni är så duktiga, här händer såå mycket och ingenting... MEN se upp vi kommer igen. Härliga bilder på syskonen.
/C

Camilla R sa...

Hejsan,
Kul att få se lite bilder på Rudolfs syster och visst är de lika varandra. Här är det dunderförkylt, både Micke och jag åkte hem från jobben idag! Så det blir tyvärr inget medlemsmöte för oss...
Ha det nu så bra! // Kram från Camilla R