onsdag 16 januari 2008

Mycket bus är det

Nu har vi haft Rudolf hos oss i 3 dagar. Det känns som mycket mycket längre. Det har varit väldigt lååååååånga dagar som mestadels har bestått av en massa bus.









Rudolf är väldigt envis och ger sig inte i första taget, ja faktiskt inte alls. Ibland verkar de dock bli lite trötta på allt bus och lugnar då ner sig men släpper ändå inte taget.










Även fast vi bara haft Rudolf i tre dagar så har Gibson redan hunnit lära honom hur man ska göra. Det bådar gott inför framtiden som lydnadshund. :-)









I övrigt går det nog ganska bra. Rudolf har bara kissat inne 4 gånger och då såklart för att matte inte varit tillräckligt uppmärksam. Han är ett riktigt matvrak och tar gärna Gibsons mat om han får chansen.

Inkallningen börjar sitta bra. Det går undan må ni tro. :-)









Igår var vi ute på ängen bakom oss så Gibson skulle få springa av sig lite. Rudolf blev riktigt arg när han inte fick springa omkring lika mycket som Gibson. Så fort jag tog upp honom i famnen ville han ner och springa igen. Jag var förvånad över att han bara sov en timme när vi komm hem. Han såg rätt trött ut.










Det är rätt fantastiskt vad fort de utvecklas. När vi kom hem med honom i söndags kunde han knappt gå upp för ett litet trappsteg och nu flyger han upp. Det gör ju att de har lite roligare ihop när de är ute i trädgården. Tex brukar de leka fotboll.

Här ser ni hur Gibson förklarar lekens regler...


...och så här gick det...

Ny rapport kommer snart. Ni kommer kunna se nya bilder i både Gibsons och Rudolfs fotoalbum imorgon.
Sov gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka fina bilder ni har tagit.
Jag visade dem för mina jobbarkompisar.
De är så himla söta ihop.
Ha det så gott
Kram Anette