söndag 13 januari 2008

Första timmarna med Rudolf

Hejsan.
Det här är då min (mattes) första bloggning. Jag hoppas att jag kommer vara lite mer flitig än vad husse varit (kanske inte så svårt). :-)
Här kommer våra första timmar med Rudolf.
Resan hem gick väldigt bra. Han tjöt ca 15 minuter i början och ville hela tiden vara uppe i famnen men sedan somnade han och sov hela vägen hem.
Väl hemma släppte vi ut katterna och Gibson så fick Rudolf vara inne själv och bekanta sig lite. Han hittade vattnet på en gång och eftersom det sitter lite högre kan han inte klättra i och lägga sig så han dricker som en vanlig hund.

Även maten gick ner. Både för Gibson och Rudolf.


Katterna kom in och Maja (som gillar hundar) reste ragg men nu går det bra. Simon är avvaktande.
Efter ett litet tag tog vi in Gibson som blev helt till sig och drägglar massor. Ser ut som vi har en liten sjö i köket. Rudolf vill inte vara sämre så han juckar på allt. När han inte juckar biter han i allt han får tag på. Det är en liten tuffing som redan hunnit med att hänga i gardinen. Rudolf är hela tiden på språng.
Emellanåt måste han pusta lite och då är han så här söt.

Han är en riktig vilde och när han äntligen somnade efter två timmar var matte och husse helt slut. Phu! Var ska detta sluta???


Något som redan visar sig är att när Gibson inte får all uppmärksamhet tar han gärna kontakt själv...inget ont som inte har något gott med sig.


Om vi inte blir helt uttröttade av monstret bloggar vi vidare imorgon...































2 kommentarer:

Anonym sa...

test

Anette sa...

Hej.
Jag läste bloggen sent i gårkväll och ni ska veta att jag gapskrattade........oj oj oj de här ska bli kul att följa.
Hoppas att han inte blir allt för vild.
Kram Anette som inte har sovit en blund i natt...Morris som du vet.