tisdag 25 september 2012

KM del 2

På söndagen var det dags för nästa KM, närmare bestämt i lydnad. Här är det så att klass 1 och 2 tävlar i Lilla KM och klass 3 och Elit i Stora KM. Till start i Lilla var det 9 ekipage (både Tiffy och Rudolf) och i Stora 3.

Först ut var klass 1 och för vår del gick det helt ok. Jag har ju inte tränat Tiffy i lydnad sedan vi tävlade i maj så de 172 poängen vi fick ihop visar ju att hon har en väldigt hög lägsta nivå.

För Rudolfs del gick det inte lika bra då han satte sig på platsliggningen. Dock lade han sig igen och kopplade av med lite gnäll så det kändes ju betydligt mycket bättre än dagen innan. I fria följet var han inte alls sig själv och hängde inte med riktigt. Vissa av momenten har jag inte tränat sedan Skärgårdscupen så den 10 vi fick på rutan och 7 på fjärren känns ändå helt ok. I lilla KM kom Tiffy 4:a och Rudolf 6:a.  Under vintern kommer vi börja träna in momenten i kl. 3 och så klart de till lägre klass.

När vi kom hem på kvällen märkte jag att Rudolf tappat all päls och var infekterad i armhålan så detta kan ju vara en orsak till att han inte varit sig själv under helgens tävlingar. Troligtvis är det den fästing vi plockade bort i fredags som orsakat det. Han har haft ordentligt ont men jag hoppas att det ger med sig ganska fort.

/Monica

Inga kommentarer: