tisdag 31 december 2013

Julen är över

God fortsättning!

Julhelgen är passerad och den vecka jag var ledig var över innan den ens började. Dannes syster med familj och 3 hundar var hos oss. Mycket mat som skulle lagas och ätas med allt vad det innebär. Diskmaskinen har aldrig gått så mycket som den gjorde då. Efter 4 dagar fick de nog och ville hem till snö och hästar. De var inte så imponerade av en grön och regnig jul men vem är väl det? De var kul att de kom och de fick nog en behövlig vila då de sällan har tid med det hemma.

Hundträning har det varit lite si och så med. Vi har kört några agilitypass i Haninge hallen och vi blir bättre och bättre. Det är ju verkligen så att träning ger färdighet. :-)

Jag har kört uppletande ett par gånger och (utan att jag säger för mycket) det verkar som att Rudolf börjar fatta vad det är han ska göra. Båda gångerna har det gått super bra och jag har slutat när det gått som bäst. För har fattat det lite allafall då hon vid transporten till rutan hade alldeles för mycket spring i benen och drog iväg för att direkt komma tillbaks med ett föremål. Inte bra med tjuvande hund men det går ju inte att banna heller då hon ju faktiskt kom tillbaks med ett föremål.

Vi har även varit på klubben och tränat lydnad vid något enstaka tillfälle och det är synd att vi inte gör det oftare. Det är ju kul och vi blir ju bättre och bättre.

Idag är det dags för agilityträning igen vilket blir den sista innan 4 dagars tävlande på husdjursmässan.

/Monica

Inga kommentarer: