söndag 13 september 2009

Helgen i korthet

Lördag Medan Danne hjälpte till på klubbens spårträning tog jag en sväng och hälsade på valparna. Det har hänt en hel del på den vecka som gått. Storleksmässigt var det inte så stor skillnad men rörelsemässigt. Nu var de inte alls så vingliga som förut och tog sig upp för höga trappsteg som de inte klarade för en vecka sedan. Det ska bli intressant att se hur de är om tre veckor när vi får hämta hem henne. Nu har vi även bestämt oss för vad vi kommer kalla vår lilla tjej. Låt oss presentera TIFFY Efter lek och kamp med blad... ...är det väldigt mysigt att sova tillsammans med syskonen. När jag kom hem tog jag och Rudolf en sväng i skogen. Söndag Hela söndagen har jag tillbringat på klubben där vi haft MH. Jag blev ju B-figurant i våras så idag var första gången för mig "på riktigt". Idag fick jag agera hartryckare och vara spöke. Det var fler olika raser och det är ju så intressant att se hur de olika hundarna beter sig. Efter en hel dag i skogen är man ju rätt trött så ikväll hägrar soffan och imorgon är det ny arbetsvecka igen. Kram på er alla M & R

1 kommentar:

Ann-Kristiina sa...

Så söt!! =o) Vi måste komma förbi så Erik får se hur snuttigt det är med valp....Nu är ju båda hundarna på g för träning dessutom-även om Nisse ska in till vet och kastreras på torsdag...Tänk att ni också blev inbitna hundmänniskor!!=o)
Såg föresten Jonas på bion i lördags-tror inte han kännde igen mitt blonda jag (kanske beror på att man blivit några strl mindre också)-så jag våga inte hälsa där och då-så hälsa från mig nästa gång ni har han på luren!

kramar från gänget i Örebrooo