söndag 10 augusti 2008

Hur är det möjligt???

Kan man ha mer otur?? Jag har kommit på Rudolf två gånger med att slicka på marken och sedan skaka läpp. Precis så beter sig Gibson när han smakat på dofterna från någon tik. Som tur är har vi nu chansen att inte låta Rudolf göra det så förhoppningsvis kommer han inte bli lika hemsk som Gibson.
Annars så har den senaste veckan gått forts som sjutton. Efter besöket hos sjukgymnasten har Rudolf fått sina fyra promenader á 150 meter varje dag. Han har nästan sluppit buren helt men ibland har han fått ligga där ändå men då oftast med Maja som sällskap.
Vi har införskattat en pool (nästan den största i området),
så att vi inte ska behöva åka och vattenträna Rudolf mer än en gång i veckan (det är ju inte gratis). De sista fyra dagarna har han fått promenera där ca 5 minuter varje gång. Första
gångerna gick Danne med honom inne i poolen
men nu fungerar det jättebra när han är i själv och jag går utanför. Även Gibson har provat den men var inte helt överförtjust så han hoppade ur. Idag har vi varit till Botkyrka och kollat på lägre/högre lydnad. Från Nynäs var Åsa och Polka med. Det gick ok men räckte tyvärr inte till uppflyttning. Bättre lycka nästa gång. Både Gibson och Rudolf var med ute i gräset och kollade. Tror att Rudolf tyckte det var jätteskönt att få komma ut i "verkligheten" igen efter sina veckor i bur. Det gäller bara att vi har koll på honom så att han inte får chansen att springa eller hoppa.
Kampen med försäkringbolaget är påbörjad men jag tror att jag ska lägga ned den. Efter att ha surfat runt lite så har jag sett att de (troligtvis) täckt även osteokondoros i armbågsled. Det hade varit konstigt annars men ibland ska man ju kanske ha lite tur. Inte denna gången tydligen.
Imorgon är det dags att åka till Bagis på vattenträning igen. Hoppas att det går bra och att vi får lite nya saker att göra eller allafall en till promenad.
Imorgon kommer rapport om hur det gick på Bagis.
Sov gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att det går framåt med lillgrabben! det där med att slicka på backen o sen skaka läpp som du kallade är nog ngt som de flesta hanhundar håller på med. minus gör så jämt när ngn tik kissat. jättetråkigt men bara att leva med :)