onsdag 2 juli 2008

Nu är vi inne på den tredje semesterdagen. Vi har fått en del gjort, bla annat har vi flytat fram grinden på gården och byggt klart samt målat staketet så nu kan killarna springa både på fram och baksidan. Ska ta kort och lägga ut här senare i veckan.


Annars så har vi varit på klubben några gånger och både tränat och planterat blommor inför Skärgårdscupen. Blommorna ser ni i bakgrunden.



Igår var Anette och Dido på klubben. Hon testade lite apportering med Rudolf.




Danne fick till några fina kort på Dido.








Idag gick Danne ett kort köttbulls spår till Rudolf. Han har ju de senaste gångerna bara varit intresserad av att äta vildsvinsbajs så idag var vi på ett nytt ställe. Det gick galant. Han har ju rätt bra nos så det gäller bara att få honom att förstå vad han ska göra.


Det är bara 3 tabletter kvar av Rudolfs medicin-kur (sista fredag morgon). Eftersom han själv inte vetat om att han haltat var det nog bara växtvärk eller något liknande. Han har ju tagit alla chanser han fått och springa av sig.


Han närmar sig också åtta månader och det börjar märkas lite mer nu. Han lyssnar inte lika bra som han gjort förut eller mer troligt så struntar han i det. Det resulterar i att vi haft några små duster. Han är ju envisheten själv den lille sötnosen. Det är svårt att tro när han ser så oskyldig ut.



Kramar
Monica

1 kommentar:

Anonym sa...

Hörde att Skärgårdscupen kommer bli något enormt! Kanske synd att man inte anmälde... Man kanske skulle ta och se hur långt det är, och kanske åka och titta :)

Läste att Rudolf har (haft) växtvärk. Det hade min Lhine också, från 3 månaders ålder upp till 8-9 månader. Riktigt trist. Hon fick inte vara valp så mycket. Kändes dock himla skönt sen när hon var fri på både höfter och armbågar.