onsdag 23 juli 2008

Hur har det gått med Rudolf?

Så till det som många av er undrar. Hur har det gått med Rudolf?

I måndags morse var vi till Bagis med Rudolf för att han skulle göra en titthålsoperation så att de kan utröna varför han haltar. Enligt veterinären har han Osteokondoros i både höger och vänster armbåge som medfört att han har Artros åtminstone på höger sida. De tog bort bråsket (ca 1 cm i diameter).

Nu är det vila, vila och åter vila som gäller i 2-4 veckor. Efter det blir det en låång rehab. Troligtvis kommer vi behöva operera även vänster sida när den högra är helt ok igen så det närmsta 6 månaderna kommer inte bli så kul. Varken för oss eller vår plånbok. Förhoppningsvis kommer kenneln kunna ta det på sin dolda fel försäkring men det får vi veta senare idag.

Rudolf själv verkar inte förstå att han måste ta det lugnt utan är samma energiknippe som förut. Nu gäller det verkligen att aktivera hans hjärna så han blir lite trött. För att underlätta för både honom och oss kommer han få ligga i bur. Han får ju nämligen inte springa eller hoppa och det är ju hans favoritsysselsättning.

Så här ser en nyopererad Rudolf ut.


Kramar från oss alla

1 kommentar:

Anonym sa...

Men gud vad tråkigt. Det är inget man räknar med när man skaffar hund. Kan förstå att det känns jävligt surt. stackars lillkillen o inte få vara hund på länge. Kan inte vara ett lätt projekt om han inte är en soffpotatis vanligtvis!
Kramar till er från oss!