onsdag 7 augusti 2013

Några spår

Senaste dagarna har det blivit lite spårande för Rudolf och Tiffy. I söndags var det spårgruppsträff och Rudolf fick ett ca 500 meter långt spår som gick himla bra. Bra fart och alla apporter hittade han. Efter spåret var det snabbt hem för att åka till Ikea.

På kvällen var det agilityträning på en himla rolig bana. Det gick till en början inte så bra men när vi sedan fått till svårigheterna en gång så gick det väldigt bra. Ikväll är det dags för träning igen.

I måndags gick jag spår till både Rudolf och Tiffy. Rudolfs spår blev på helt ny mark för honom och gick helt ok. Han är mycket mer fokuserad nu än tidigare så till våren ska jag försöka starta honom i lägre spår.

Tiffy fick ett appellspår som gick kalasbra första "benet" i första vinkeln började hon spåra åt alla möjliga håll och missade apport nr 2. Resten av spåret gick fint förutom att hon missade slutpinnen. Jag kan ju inte ha några förväntningar eftersom hon sällan får spåra så med lite mer träning kommer det bli himla bra. Redan nu plockar hon upp apporterna och stannar där så jag hinner fram och ta dem.

/Monica

Inga kommentarer: