onsdag 15 maj 2013

Tråkigt och roligt

I torsdags morse åkte jag (tillsammans med min bror och hans sambo) till Jämtland för att på fredagen begrava mormor. Det var såklart väldigt tråkigt men hon har levt länge (93 år) och hade nog bestämt sig för de fick inte i henne några mediciner de dagar hon låg på sjukhuset. Envis var hon in i det sista. :-)

Efter begravning och efterföljande mottagning satte vi oss i bilen och åkte hem igen. Det blev en väldigt kort visit i norr den här gången.

Något som var roligare var de agilitytävlingar jag var på på lördagen. Det var på Stockholm södra så det var inte ens långt att åka. Förutom det så hade vi samling 11.30 och jag kom precis innan. Vi började med hoppklassen och jag var inte alls särskilt fokuserad. Det märktes också i loppet då vi diskade oss flera gånger om. De flesta felen berodde på mig men vid något tillfälle struntade Tiffy helt i vad jag visade.

I agilityloppet gick det lite bättre. Vi fick till ett riktigt bra lopp som vi nollade. Det visade sig att det räckte till en 4:e plats och eftersom det delades ut just 4 pinnar så tog vi en, vår första i agiltyklass. Nu saknar vi 2 pinnar i agilityklass och 1 i hoppklass innan det är dags att kliva upp i klass 3. Får se hur lång tid det kommer ta.

/Monica

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var härligt att ha fått träffa din Mormor i somras! Nu får hon vila i frid. Ni tar nog säkert snart alla pinnar som ni ska ha, så flitigt som ni tävlar! / Kram från Camilla & Orkan