lördag 18 maj 2013

RLD N

Idag var vi till Hölö Mörkö BK och tävlade rallylydnad. De hade en tävling på förmiddagen och en på eftermiddagen. Min förhoppning var att vi skulle bli godkända i båda tävlingarna och därmed bli uppflyttade till fortsättningsklass.

På förmiddagens tävling var det strålande sol och väldigt varmt vilket jag tyckte var skönt men Rudolf var inte lika nöjd och var väldigt slö. Vi tog oss allafall genom banan men på vissa ställen var han inte alls med.

Då jag inte vet hur avdragen ser ut och man inte får veta några poäng är det svårt att veta hur det gått så man får snällt vänta tills prisutdelningen. Vi fick ihop 86 poäng och blev därmed godkända.

Till eftermiddagens tävling hade det mulnat på och var ibland ganska kallt vilket märktes på Rudolf som var mycket piggare. Precis innan det var vår tur blev det väldigt varmt igen så det blev ytterligare en bana med en slö Rudolf som ändå var mera med än tidigare. Poängen blev 92 och därmed fick han titeln RLD N och är uppflyttad till fortsättningsklassen.

Nu blir det till att träna på momenten till fortsättningsklassen innan vi tävlar nästa gång.

/Monica

2 kommentarer:

Camilla Hjort sa...

Grattis Monica & Rudolf!!
Kram från Camilla & Orkan

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Tyckte jag kände igen aussien på rallytävlingen i lördags, och det var ju ni som bodde bredvid oss på SM 2008 på Öland :D

Det var ju lite komiskt då att det bodde en aussie och en golden i stugorna precis bredvid varandra.