måndag 27 augusti 2012

Vilken helg!!!

Lördagen började vi med en härlig lång långsam promenad. Tror att både jag och hundarna tyckte det var skönt att inte gå så fort och de drog inte heller lika mycket som de gör när jag går fortare.

Efter promenad och frukost bar det av till klubben för att kolla på lydnadstävlingar tillsammans med Marie. Det var länge sedan vi "hängde" och jag bara tittade så det var härligt. När tävlingarna var slut tränade jag lite lydnadsmoment med Rudolf (snart tävling) och sen körde jag och Tiffy lite agility inför söndagens tävling. Båda gick ganska bra men jag måste verkligen börja träna Rudolf varje dag nu så att vi hinner få till alla moment.

Kl. 14.15 hade jag och Marie stämt träff nere i hamnen där jag skulle hämta pris från Nynäs Energi. Dels till klubben och även till mig själv. Klubbens tävling bestod i att ragga flest röster till fototävlingen dit jag lämnat in ett foto. Jag visste inte mer än att vi kommit 1:a, 2:a eller 3:a så det var lite pirrigt.

Först ut var klubbpriset och det visade sig att Camilla, Nonne och Micke jobbat på så bra så att vi vann den, 3000 kr till klubben! Bra jobbat!

Sen var det dags för fototävlingen och kan ni tänka er att jag vann den. Priset var 10000 kWt el så det var ett väldigt fint pris. Tack till Anette som lånade ut kameran och Sandra som fotade. Tack även till Marie för sällskap och en trevlig dag!

Söndag innebar agilitytävling som den här gången var i Kista så det var inte så långt att åka. Jag, Tiffy och Rudolf åkte själva och jag lyckades få upp tältet helt själv. Vi började med hopploppet där vi tyvärr fick en vägran på näst sista hindret men med 5 fel och andra bästa tid kom vi 3:a. Nu var det en lååång väntan innan det var vår tur i agilityklassen och stundtals stod regnet som spön i backan och ibland var det nästan sol. Jag är väldigt nöjd över att Danne ville köpa ett tält faktiskt.

När vi började värma upp inför agilityloppet regnade det massor och Tiffy gillar inte alls regn utan drog in mig i ett försäljningstält för att undkomma regnet. Vi hade sån tur att när det var vår tur regnade det nästan inte alls.

På en väldigt hal och lerig bana tog Tiffy det lugnt (förståndig hund) och vi kom i mål med 0 fel. När prisutdelningen var visade det sig att vi fick vår andra aglitypinne och dessutom så VANN vi också!

När vi kom hem hade husse och Jimmy dessutom byggt färdigt staketet så vilken helg vi haft!

/Monica

1 kommentar:

Ann-Kristiina och gänget sa...

Instämmer att det var en bra helg! ;o) Stort grattis igen!!
Har tänkt uppdatera bloggen med resultatet-men inte hunnit bara.Här är husse i huset superpeppad och tycker vi ska införskaffa videokamera för att jag ska kunna slipa på detaljerna inför Elitklass. =oD