tisdag 11 juni 2013

Agility hela helgen lång

Helgen innebar agilitytävlingar, både individuellt och i lag så lördag morgon packade vi in oss alla i bilen och åkte till Knivsta BK. Vi kom fram i god tid och hade ingen brådska med att sätta upp tältet och komma i ordning.

Lördagen bjöd på individuella tävlingar i klass 2 och 3. Det var kul att se klass 3 då det ju förhoppningsvis är i den klassen vi snart kommer tävla. Vårt första start var agilityloppet som flöt på bra men blev tyvärr en disk. Efter detta hade jag några timmar att bara ta det lugnt, umgås och titta innan det var dags för hopploppet. Tyvärr blev det en disk även där men jag är nöjd även med detta lopp. Vid 17-tiden var vi klara och begav oss hemåt.

Efter en dag med strålande väder var man ganska trött så det blev thaimat till middag och en tidig sänggång.

På söndagen började det inte förrän kl. 10 men vi var på plats just efter 9. Vi mötte upp mina lagkamrater Malin och Cathis (som hade tältat på klubben). Vårt första lopp var idag hopploppet och där vi nollade, Cathis och Riffe fick 10 fel men tyvärr så blev Malin och Lava diskade. Eftersom det måste vara 3 ekipage i mål så blev vi diskade. I agilityloppet blev det tvärt om, Malin nollade men jag och Cathis blev diskade.

Vi saknade vår fjärde medlem Evelina och Fidde och hoppas att vi på resterande lagtävlingar kan vara fullt lag så vi har lite större chans att plocka SM-pinnar.

Nu har vi ingen tävling inplanerad förrän den 5 juli så nu ska det tränas massor. Den 7 juli har jag anmält Rudolf till rallylydnad så det måste vi också träna på.

Danne blev mer och mer peppad för varje dag så nu har han anmält Gibson till agilitytävling i juli så nu måste även de träna massor. :-)

/Monica

Inga kommentarer: