lördag 15 december 2012

Julträff mm

För två veckor sedan träffades vi i spårgruppen för vår "årliga" julträff/planering inför nästa år. Tyvärr kunde inte alla vara med så det blev inte så mycket planering denna gång. Vi hade julknytis och det var så gott med julmat men man blir ju mätt alldeles för snabbt. Det blev en ganska tidig kväll för oss då vi hade hundarna i bilen och det var kallt ute.På förmiddagen var jag och spårade med Rudolf i snön och han spårade faktiskt väldigt bra (för en gångs skull). Nu hoppas jag att det ligger till sig så att han är den duktiga spårhund han kan vara när våren kommer, för då vill vi ta oss ur lägre klass. Under vintern blir det till att träna in momenten i både lägre klass och lydnadsklass 3.

På söndagen skulle jag valla men tyvärr blev det inte av. Får se när vi kan göra det nästa gång.

Förra helgen hade varken jag eller Danne något inplanerat så vi städade och röjde lite hemma. Oj så mycket plats vi fick på vissa ställen. Man borde göra det oftare men det är ju sååååå tråkigt.

I veckorna händer det inte så mycket nu. Jag tränar mig själv några dagar i veckan, blir lite hundträning inne och så får både Tiffy och Rudolf träning genom viktmanchetter och klövjeväska.

I helgen är Danne och jobbar på Stora Stockholm så jag är solokvist med alla hundar. Får se vad vi hittar på idag. Imorgon ska jag in till mässan en sväng så får vi se om jag hittar det jag behöver.

På återförande!

/Monica

1 kommentar:

Camilla Hjort sa...

Hallo där!
Men så roligt att få läsa lite nytt här! Jag kikar in här varje gång jag är ute på datorn, men väldigt ofta finns ingen nytt, så nu blev jag så glad!! Jo, vet du, jag har en biljett till Mässan kvar, som du kan få om du vill.Vi ska ju också in till Måssan i morgon, men troligen inte så tidigt som du brukar åka... Hör av dig om du vill ha biljetten. / Kram från Camilla & Orkan