tisdag 18 december 2012

Saga 1 år den 16/12

I söndags fyllde Saga 1 år. Oj så fort tiden gått.

När hon är ute går allt i 190 knyck och så har det varit även inne men nu börjar hon äntligen lugna ner sig lite. Hon är en väldigt kelig tjej som helst ligger nära och myser när hon vilar. Hon är väldigt hussig och gillar inte när han går ut utan henne.

Hon är envis som synden, eller är hon bara korkad? Jag har inte kommit fram till det ännu. Pratade om detta med en kompis som bor tillsammans med en wachtel hon förstod precis vad jag menade.

Danne har varit på några kurser med henne så fågelträningen är inledd lite smått. Ska bli kul att se hur långt de kommit när det våras. Hon har fått nosa på vildsvin och spårat rådkjusklöv och vanligt personspår och hon har en riktigt bra nos.

Tyvärr har vi inte tagit så mycket bilder på henne (läs jag hittar dem inte i den j-la masen) men några kan jag bjuda på. När man ser dessa bilder är det otroligt svårt att förstå att hon var nästan helt vit när hon var liten./Monica

2 kommentarer:

Camilla Hjort sa...

Oj, är hon så stor redan! Grattis i efterskott!! Tack för Julhälsningen på vår hemsida. Vi ska försöka få till fina Julbilder på hundarna i helgen, då ska ni få en häslning från oss. / Kramar från Camilla & Orkan

Anonym sa...

Hon är så fin lilla Saga! Grattis i efterskott!
Kram Pia & Juni