torsdag 28 juni 2012

Träning och åter träning

Den här veckan tränar vi som sjutton. I helgen är det dags för Skärgårds cupen där jag ska starta med Rudolf och det vore ju skönt om vi skulle få till ett 1:a pris. Den här veckan har vi träningstävlar varje dag med träningsgruppen och allafall en gång till ska vi få till innan helgens tävling. Är just nu i valet och kvalet om det blir vila i kväll eller imorgon. Så här långt känns det väldigt bra och jag hoppas att vi kan hålla ihop det även på tävlingen. Vi är även med i laget "Ingen aning" där även Micke & Emil och Åsa & Milou ingår. Om vi alla får till det så bra som vi kan kan det gå ganska bra för vårt lag.

Även Tiffy har fått lite träning och då både lydnadsmoment och agility. I lydnaden har vi tränat fritt följ, hopp-sitt-hopp, läggande under gång, inkallning, fjärrdirigering och rutan. Jag är faschinerad över hur snabbt hon lärt sig allafall lite av vad rutan innebär. Den är ju långt ifrån klar men vi är på god väg allafall, fjärren är det värre med.

Igår fick vi till en riktigt bra och kort agilityträning. Det började regna precis när vi började så vi körd bara 5 minuter men de var väldigt bra. Det blev en del snäva svängar och slalomingångar som hon tog riktigt bra och självständigt.

/Monica

1 kommentar:

Camilla Hj sa...

Ja, nu är det verkligen hårdköring med träningen! Och jag tror att båda lagen, "Ingen aning" och "SMHI", kan gå bra om vi får allt att stämma som vi vet att vi kan gå. Men som vanligt - "om inte om fanns"! Kram ses i morgon / Camilla Hj