måndag 7 juni 2010

Varmt, lite träning och stor tjej

Igår var det en varm dag åtminstone i solen. Vi hade stora planer för dagens hundaktiviteter men med tanke på vämen så var vi bara hemma och gjorde inget alls. Det var faktiskt väldigt skönt, kanske vi ska prova på det lite oftare.
Danne passade på att fota lite vilket Tiffy tyckte var roligt.
En liten blomma...
och de finaste hundarna....
Framåt eftermiddagen packade vi allafall bilen med hundar och träningsprylar och åkte till klubben. Gibson fick börja med att hämta dummysar och det tyckte han var så här skoj.
Tiffy fick fortsätta träna på hoppet. Hon ska hoppa ut från mig och trampa på target på andra sidan. Det fungerar väldigt bra. Hon fick också ligga en platsliggning med Åffie. Även det gick bra.
Rudolf och jag tränade fritt följ. Det har ju inte varit så bra den senaste tiden och det beror säkerligen på att vi inte tränat det. Nu gick det väldigt bra så vi slutade när det var som bäst.
När vi kom hem igen märkte vi att Tiffy börjat löpa. Idag bar det av till zoo för att inhandla ett tikskydd men hur gör man, vad behöver man? Som tur är har dagisfröken koll på läget så det har inhandlats trosskydd. Tiffy är inte nöjd över att behöva ha byxa på sig (som nog är för liten dessutom) men förhoppningsvis vänjer hon sig snart och vi med.
Nu hägrar sängen.
Kram på er!

1 kommentar:

Camilla R sa...

Hallo där,
Vilka fina bilder! Så den lilla ungen har börjat löpa minsann...
Ha de så bra nu. Så kul vi ska ha på fredag! // Kram Camilla R